Продължете към съдържанието

Превоз на строителни отпадъци под наем

ДЖЪНК БГ може да ви осигури превоз на строителни отпадъци под наем в София и региона. Така че, ако сте се захванали с ремонтни дейности в дома си и все още умувате дали да използвате личния си автомобил за извозването на боклуците или да потърсите такъв, който ще ви улесни значително – ние сме на среща! Подгответе отпадъците и ги изнесете от дома си. Ние ще се погрижим за извозването им до сметище. За ваше и наше улеснение ще ви осигурим специален контейнер, в който да поставите чувалите с боклуци, а впоследствие ние ще дойдем и ще закачим контейнера.

Нашите хамали могат да отнемат физическите усилия, ако прецените, че нямате време или възможност да се заемете с мръсната работа сами. Възползвайте се от хамалските и транспортните услуги на ДЖЪНК БГ при почистване и изхвърляне на строителни отпадъци от жилище след ремонт. Подобен тип дейност отнема страшно много усилия. Повярвайте ни, ако никога досега не сте извършвали почистване след ремонт, то се подгответе за сериозни премеждия. Не се заблуждавайте, че ще ви бъде леко и в никакъв случай не подценявайте работата.

Превоз на строителни отпадъци

Почистване на отпадъци след ремонт от ДЖЪНК БГ

В зависимост от услугата, от която се възползвате – превоз под наем или комплексно почистване, развоят на събитията може да бъде коренно различен. Вече споменахме какво ще се случи, ако наемете превоз на строителни отпадъци. Накратко казано – като приключите с почистването ни позвънявате и ние ще извозим боклуците до най-близкото депо за тяхното утилизиране.

Ако наемете хамалите ни за почистване и изнасяне на отпадъците с чувалите, то в зависимост от обема на работа, нещата могат да се проточат по-дълго от очакваното. Предпоставка за това могат да бъдат странични фактори, които в някои случаи за съжаление не могат да бъдат избегнати. Като например – „неработещ асансьор“; невъзможност да се прекара превозното средство до входа на жилището и т.н. Тук трябва да посочим, че от ремонт до ремонт има огромна разлика. Например, ако просто сте изкъртили подпрозоречното пространство, което разделя балкона от останалите помещения в апартамента, то изнасянето на отпадъците няма да отнеме много време. Все пак става дума за не повече от 5-6 чувала. Но, ако сте в процес на основен ремонт и целия ви апартамент е в прахоляк, боклуци, найлони и други подобни, то почистването може да отнеме часове.

За да добиете пълна представа за услугите ни, както и ние да разберем от какво точно се нуждаете, най-добре се свържете с нас по телефона. Ще направим консултация от разстояние и ще ви обясним процедурите и възможностите, които можем да ви предложим. Ако всичко е ОК, в предварително уговореното време ще бъде свършена обещаната работа, без никакви забавяния или непредвидени оскъпявания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *