Продължете към съдържанието

Товарен транспорт при изхвърляне на стари мебели в София и региона

Товарен транспорт при изхвърляне на стари мебели в СофияНа пазара има огромно количество фирми дори и в София, които активно се занимават с товарен превоз. Такива транспортни фирми като правило, предоставят транспорт на крупно габаритни предмети, като мебели и естествено, цената на услугите им не са много високи, колкото си мислят мнозина. В разчета на цените на услугите са включени – гориво и общите разходи (товарене/разтоварване) и в края на краищата, себестойността на техническото обслужване са на достъпни цени.

При изхвърляне на стари мебели в София, при не голям обем на товара са необходими съвсем други транспортни средства. В оглед на това автомобилите (пригодни за транспорт в чертите на града) се използват всички видове микробуси от най-малките до най-товароподемните. Освен това в този списък влизат не големите мебелни фургони, общата маса, която могат да достигнат е 20 тона. Товарните транспортни средства с обща маса до 5 тона практически са най-използваните.

Изхождайки от горе изложеното се стига до извода, че вътрешно градските товарни превози (извозване на стари мебели и други товари) на клиентите са им нужни ниски цени и добро обслужване, с малогабаритни, но вместителни товаро подемни машини. Именно такива машини фирмите за хамалски услуги предлагат на своите клиенти. Хубавото е, че за фирмите за хамалски услуги няма никакво значение, какво материално положение има клиента, какъв е неговия статус в обществото, те ще бъдат радостни да ви помогнат винаги – само трябва да им прозвъните и ще можете да обсъдите всички въпроси по отношение на транспорта. Звъннете, питайте и със сигурност ще се намери оперативно и акуратно решение за вашия превоз Вашият товар ще бъде извозен от всеки район на София до необходимото место назначение.

На вас няма да ви се наложи да губите време в търсене на транспорт за превоз и изхвърляне на стари мебели, сейфове, пиано и всякакви други вещи с малък и огромен размер, защото хамалите с удоволствие ще ви предоставят всички подходящи товарни камиони. Позвънете предварително, поръчайте нашите услуги и ние ще доставим вашите стари мебели, където е необходимо за утилизация. Превоза на товари, извозването на мебели и техника – това са услугите, които може да получите от професионалните хамали бързо и качествено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *