Продължете към съдържанието

Tоварни превози и транспортни услуги в България от ДЖЪНК БГ

Ако имате нужда от регулярни товарни превози или еднократни транспортни услуги, ДЖЪНК БГ може да ви предложи такива. Извършваме доставки и извозваме всякакви товари на територията на България. Можем да ви предложим и комбинирани хамалски и транспортни услуги, които да облекчат допълнително задачата ви. В днешния материал ще ви споделим за част от по-популярните транспортни дейности, които може да ви предложи нашата фирма.

Хамалски и транспортни услуги при преместване

ДЖЪНК БГ може да ви окаже съдействие при преместването в ново жилище, офис или друга сграда. Преместването на багаж, офис техника или друг вид товар е дейност, която отнема много усилия и време. Трябва да посочим, че има много фактори, които малко или много оказват влияние върху т.нар. процес „преместване“. Ако разгледаме хипотетично едно преместване на багаж в ново жилище, то работата може да отнеме дни. Разбира се, процесът може да бъде ускорен, ако бъдат мобилизирани повече работници и превозни средства.

Извозване на боклуци до сметище

В зависимост от вида на отпадъците, които ще бъдат извозвани, ДЖЪНК БГ може да ви бъде полезна по няколко различни начина. Ние сме специализирани в изхвърлянето на битови и строителни отпадъци след ремонт. В категорията битови отпадъци спадат стари мебели, електроуреди и всякакви други подобни вещи от бита. Относно строителните отпадъци, трябва да посочим, че нашата фирма не разполага с капацитета да изхвърля всякакви видове боклуци. Можем да ви бъдем полезни за почистване след ремонт, например, но за по-специфични и опасни строителни отпадъци, ще трябва да потърсите услугите на специализирана фирма за тяхното утилизиране.

Товарни превози и транспортни услуги в България

Транспорт под наем

Отдаваме транспорт под наем за извозване на всякакви видове товари. Така например, ако имате нужда само от превозно средство, без допълнителни хамалски услуги, можем да ви осигурим такова. За повече информация се свържете с нас чрез посочените данни за контакт.

Доставка на стоки

ДЖЪНК БГ осигурява превоз за доставка на стоки и строителни материали от различни краища на България. От личен опит знаем, че не всички видове стоки и материали от строителството могат да бъдат открити във Вашия град. Така че, ако например цената за доставка, която ви предлагат от строителния магазин не ви устройва и търсите по-евтин вариант, свържете се с нас! Извършваме доставки на гипсокартон; мрамор; плочки; тухли и всичко останало, което желаете и от което имате нужда!

Извозване на мебели

Искате да изхвърлите старите мебели или да ги преместите на друго място, но нямате транспорт или физическата възможност? ДЖЪНК БГ е на вашите услуги! Може би вече споменахме, но няма да е излишно пак да повторим, че сме специализирани в изхвърлянето на всякакви видове битови отпадъци и в частност стари мебели. Изхвърляме дивани, секции, гардероби, шкафове и други подобни вещи напълно безплатно или на много ниски цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *