Продължете към съдържанието

Евтин транспорт на мебели багаж и стоки с JUNK.BG

ДЖЪНК БГ може да ви осигури транспорт за мебели, багаж и стоки на територията на град София и региона. Нашата фирма извършва всякакви превози на изключително атрактивни цени. Хамалските и транспортните услуги, които предлагаме могат да ви спестят доста усилия, време и нерви. Може би на пръв поглед извозването на старите мебели или покъщнината ви се струва като детска игра, то за съжаление ще трябва да ви „разбием“ розовите представи и да ви свалим на земята, образно казано. Организирането на едно „нищо и никакво“ извозване може да ви отнеме не няколко часа, а да се проточи с дни и седмици. До голяма степен всичко зависи от няколко фактора.

На първо място транспортното средство. При положение, че не разполагате със собствено такова и нямате близък, който може да ви осигури превоз, може да се каже, че се намирате в наистина „затруднено положение“. В 90 % от случаите, хората, които се намират в подобна ситуация предпочитат да оставят нещата в ръцете на професионалисти в сферата на хамалските и транспортните услуги. Вероятно и вие в момента размишлявате над този въпрос – „Мога ли сам да се справя с това или е по-добре да потърся професионални хамали“. От независима гледна точка винаги е по-добре да се възползвате от услугите на хора, които си изкарват хляба с тази работа и имат дългогодишен опит зад гърба си, но все пак трябва да се вземат предвид няколко фактора. Най-важният от тях, разбира се, е свързан с „парите“. Всички знаем, че финансовата страна, е водеща в много случаи и хубаво добре да си направите сметката, преди да предприемате каквито и да било действия в една или друга посока.

Транспорт на мебели багаж и стоки с JUNK.BG

Знаете ли, че в крайна сметка може да ви бъде много по-изгодно да наемете хамали за транспорт, отколкото да се мъчите да организирате всичко сами, за да спестите „известна сума“ пари. ДЖЪНК БГ предлага индивидуални оферти за хамалски и транспортни услуги на територията на град София и региона. Ние можем да ви предложим комплексната си помощ, без значение от вида на превоза. Ето част от услугите, за които може да ни потърсите.

Извозване на багаж

Осигуряваме превоз и хамали за пренасяне и извозване на покъщнина при преместване. Хамалите ни ще се погрижат за всичко – от подготовката на вещите за транспортирането им, до тяхното извозване и разтоварване.

Извозване при изхвърляне на отпадъци

Ако желаете да се отървете от ненужните вещи – ДЖЪНК БГ е насреща. Изнасяне и демонтаж, съпроводен от извозване до сметище за депониране! Предлагаме и контейнери за битови и строителни отпадъци!

Транспорт под наем

Без значение от целта на превоза, можем да ви осигурим превозно средство под наем. Свържете се с нас, за да ни уточните за какво точно смятате да използвате въпросния транспорт и заедно ще изберем най-подходящия за вас.

Доставка на стоки

Търсите превоз за доставка на специфичен тип стоки? ДЖЪНК БГ може да ви осигури транспортно средство за целта. Извършваме доставки от София до цялата страна и обратно.

За всякакви транспортни и хамалски услуги може да ни потърсите. Ние ще се отзовем при първа възможност – 0898 91 81 81.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *