Продължете към съдържанието

Безплатно изхвърляне на стари електроуреди в София – не работи

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

Безплатно изхвърляне на стари електроуредиЗа безплатно изнасяне на електроуреди трябва да имате шест големи електоуреда. При наличие на по-малко електроуреди се заплаща.

Разполагате с куп ненужни, неработещи електроуреди, от които искате да се отървете, но нямате възможност да го направите? Свържете се с нас и ние на момента ще се погрижим за тяхното регламентирано изхвърляне и то напълно БЕЗПЛАТНО! Събираме и извозваме всякаква бяла или черна техника – хладилник, телевизор, печка, пералня и всички останали електроуреди, които сте заменили в ежедневието си с по-нови и функционални.

Защо да го правите? Безспорно това е първата мисъл, която Ви минава през главата. Честно казано от старите електроуреди нямате никаква полза. Единствено събират място, което бихте могли да използвате за далеч по-рационални неща, отколкото да складирате разни „боклуци“. Едва ли разполагате с някакви „реликви“, като компютър „Правец“, магнетофон с оригинални плочи на Бийтълс или други подобни, от които бихте могли да изкарате сериозни пари.

В интерес на истината е възможно да припечелите нещо от старите си електроуреди, но реално не си заслужава всичките усилия, които ще вложите. Дори да предадете електроуредите си в някой пункт за събиране на метални отпадъци, то е възможно със сумата, която ще получите да не успеете да си покриете пътните разходи. Така че, сами преценете дали това е рентабилно и дали изобщо си заслужава да си губите времето и усилията.

А ние Ви предлагаме да Ви отървем от всички ненужни стари електроуреди и боклуци, с които разполагате напълно безплатно, без това да Ви струва каквито и да било усилия или разходи. Единственото условие да се намирате в София област и да разполагате с достатъчно сериозно количество електроуреди. Все пак е несериозно да си мислите, че някой ще дойде до Вас, за да вземе само старото Ви радио. Така че, за да не се получат разминавания най-добре позвънете на телефон 0898 91 81 81 и уточнете условията са колегите. Те ще Ви дадат най-точната информация и ще отговорят на всеки Ваш въпрос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *