Продължете към съдържанието

Хамалска бригада с кашони за извозване на отпадъци от мазе

Изхвърлянето на отпадъци от мазе, било то и в кашони, е трудоемка работа, която е по силите на всяка една себеуважаваща се фирма за хамалски и транспортни услуги. Много хора подценяват сложността на подобен тип задачи, но действителността и фактите сочат друго, а именно – изхвърлянето на боклуци от мазе може да ви създаде сериозни затруднения.

Първата трудност, с която ще се сблъскате, е организирането на самия процеса. Няма как да се случат нещата бързо и лесно, докато се излежавате на дивана и в един момент ви хрумне, че трябва да разчистите боклуците от мазето. Ставате и почиствате помещението за няколко часа. „Да, ама не“, Както обичаше да казва един популярен журналист. На теория бихте могли да го направите, но крайния резултат със сигурност няма да ви хареса. Условието, при което той ще бъде успешен, е ако разполагате със собствен превоз, помощници и достатъчно свободно време за целта. Осигуряването на тези ресурси звучи „елементарно“, но както обичаме да казваме – действителността, се различава коренно от представите на повечето хора!

Бригада с кашони за извозване на отпадъци от мазе

За да добиете по-голяма представа за цялата операция наречена „изхвърляне на отпадъци от мазе“, ще засегнем в детайли всеки един елемент от нея. Да започнем с най-съществения – осигуряване на превозно средство. Именно това е основната пречка, която не позволява на повечето хора да се заемат сами с почистването на мазето. Невъзможността да бъдат извозени боклуците до сметището малко или много ще стопира каквито и да било намерения в тази насока. Така че, ако трябва да ги категоризираме, то на първо място в „организационният списък“, е намирането на превозно средство. И то не какъвто и да е транспорт, ами такъв, който ще успее да побере цялото количество отпадъци на един път. Всъщност именно това е причината, поради която някои фирми прибягват до прибирането на боклуците в кашони и тяхното последващо изнасяне от мазетата. По този начин се спестява място и се улеснява тяхното натоварване и разтоварване.

Разбира се, някои видове боклуци не може да ги изнесете в кашони. Като например – диван, гардероб, секция, печка и т.н. Това са вещи, чийто размер не само, че не позволяват пакетирането им, но и предразполагат към „колективно изнасяне“. Някои от тях не подлежат на разглобяване и искате или не, ще трябва да потърсите помощ от някой съсед, роднина или познат. Техният размер и форма пък могат да ви създадат допълнителни затруднения. Може би всеки един от вас, който чете тази статия поне веднъж му, се е налагало да изнася диван или холна гарнитура от дома си. Понякога тяхното изнасяне изглежда невъзможно, но щом е успял да влезе един път в жилището ви, то трябва да успее и да излезе. Едва ли си е увеличил размерите през годините. Просто трябва да се сетите как сте успели да го прекарате през тесните коридори на дома си.

Върху тези и всички останали грижи, които съпътстват изхвърлянето на ненужните вещи от мазето може да не ви се налага да мислите, ако се възползвате от услугите на JUNK BG. Тя ще изпрати бригада с кашони за извозване на отпадъци от мазе, таван, гараж или жилище. Позвънете ни 0898 91 81 81.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *