Продължете към съдържанието

Фирма за почистване на мазета и тавани в София 0898 91 81 81

Фирма за почистване на мазета и тавани в СофияЕдин от основните принципи на работа на фирмите за хамалски услуги се явява стремежа да оказват услуги на високо качество на минимални цени. Индивидуалният подход към проблемите на клиента, индивидуалният график на работа позволява да се осъществят всички видова услуги. А, кратките срокове на работа позволяват да се подберат най-удобният за вас график. Служителите на компании за хамалски услуги извършват нужната работа, както на юридически, така и на физически лица. Достатъчно е предварително да се свържете със служител на фирмата и да уговорите обема и времето, а останалото е грижа на изпълнителя. Когато ви предстои на дома ви основен ремонт от тавана до мазето или препланиране на избените помещения, вече не е нужно да се притеснявате, къде да денете всичкия образуващ се отпадък. Всичко това ще бъде направено от хамалите.

Извозването на отпадъка е необходимост след всеки ремонт или допълнително строителство. Хамалите ще извършат всичко това така, че отпадъка да не стане за вас събитие, а незабелязан епизод от вашата действителност.

Много е важно, извозването на отпадъка да мине по график, без да се създава пречка за преминаване до помещенията и съблюдаване на всички необходими правила. Такива фирми оказват не само услугата извозване на отпадъци, но и съпътстващите работи, като подготовка на отпадъка, неговото изнасяне, натоварване в камион, ръчно почистване на помещенията и прилежащите територии.

Фирмите за хамалски услуги извършват следващите видове извозване на отпадък:

– Извозване на строителен отпадък и промишлени боклуци;

Строителният отпадък се образува в процеса на демонтажни и ремонтни работи извършени в избените в помещения. Хамалите извършват извозване, изнасяне и утилизация на стари мебели, рамки от стара дограма, врати, вани, мивки и всички ненужни вещи складирани в мазетата ни с години.

– Извозване на битов отпадък;

Хамалите също извозват и битови отпадъци (буркани /пълни/празни/ и др.), като не подминават и твърдите битови отпадъци – накратко, всичко, което трябва да се изхвърли от избените помещения се сортира в отделни чували и се натоварва на камион за утилизация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *