Продължете към съдържанието

Хамали от Junk.Bg предлагат почистване на тавани и мазета в София

Изхвърлянето на боклуци от мазета и тавани никога не е било по-лесно. С помощта на хамалите, които работят в нашата фирма, ще си гарантирате, че всичко ще премине, без никакви затруднения. JUNK BG ще предприеме всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното изнасяне и извозване на боклуците от таваните и мазетата до сметището. Единственото нещо, което трябва да направите в случая, е да се свържете с представител на фирмата. За всичко останало, ще се погрижим ние. Изхвърляме всякакви видове отпадъци – от стари мебели до промишлена техника и оборудване.

Защо да наемем JUNK.BG за почистване на тавани и мазета

Има много причини, поради които е желателно да се обърнете към професионалисти за почистване на тавани и мазета от ненужни вещи и боклуци.

 • Ще си спестите време и усилия.
 • Гарантирано качествено и ефикасно изхвърляне на боклуците.
 • Разполагаме със собствено сметище за депониране на отпадъците.
 • Ниски цени.
 • Работим по всяко време. Съобразяваме се с нуждите на клиента и неговите възможности.
 • Квалифицирани хамали и професионално оборудване.
 • Богат паркинг от превозни средства.
 • БЕЗПЛАТНО изхвърляне на стари мебели и електроуреди.

Това са само част от предимствата, които можем да ви предложим. Наемете ни и ще се убедите в професионализма и качеството на работа, с която работим. Атестат за тях са стотиците доволни и редовни клиенти, с които работим и до днес.

Какво трябва да знаем за почистването на тавани и мазета от битови отпадъци

Много хора правят грешката да подценят сложността на работата. За изхвърлянето на ненужните вещи и тяхното извозване до сметище, се изразходват страшно много усилия и време, които няма да си върнете. Поради тази причина, е желателно добре да си направите сметката дали разполагате с достатъчна физическа и времева възможност, за да се справите с тази задача. В противен случай ви съветваме да не се захващате с нея, тъй като освен да си загубите времето няма да постигнете нищо повече от това.

Какво ще ви бъде нужно, за да го направите сами?

 • Време
 • Помощници
 • Транспорт

Почистване на тавани и мазета

Зад цялата процедура наречена „почистване на тавани и мазета“ стои солидна организация, която отнема страшно много време и усилия! Допълнителни затруднения може да срещнете, ако не разполагате със собствен превоз, с който да извършите извозването на боклуците. Трябва да организирате всичко по подобен начин, че да си спестите максимално много време и да не губите дори секунда в излишни действия или приказки.

Как ще протече изхвърлянето на боклуците, ако наемете JUNK.BG

Първото нещо, което ще направим, е да изпратим човек, който да извърши оглед, за да добие реална представа за количеството на боклуците, местположението и ред други фактори, които оказват влияние върху същината на процеса. Разберете, че няма как да се доверим на „вашата преценка“. Всеки има различна представа за „много и малко“. Случвало ни се е да ни викат за „страшно много боклуци“, а впоследствие да не успеем да напълним дори наполовина каросерията на камиона, който сме изпратили.

Това е изгодно и от ваша гледна точка. По този начин ще можем да ви предложим максимално изгодни условия за почистване на тавана или мазето. Втората стъпка е да изберем удобно за вас време, в което да извършим почистването. Спазваме сроковете и поетите ангажименти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *