Продължете към съдържанието

Почистване на мазе и извозване на отпадъци до сметище от хамали

Направили сте основно почистване на жилището си и всичко ненужно e пред вратата. Посягате да вземете приготвеното за боклука и …. в последния момент решавате да смените маршрута и да приберете всичко това в мазето. Може пък да потрябва някой път. Това не може да продължава до безкрайност.Отваряте вратата на мазето да приберете поредната порция ненужни предмети и с ужас установявате, че дори не можете да влезете вътре. Всичко е натрупано едно върху друго и трудно може да се разбере какво съхранявате там.

Спрете с трупането на ненужни вещи в мазето. Помислете как най- правилно бихте могли да оползотворите това помещение. Винаги бихте могли да пригодите мазето в допълнителна стая, музикално или кино студио, където на спокойствие да се забавлявате. А защо не и библиотека, офис и т.н. Необходимо е да имаме визия как най- ефективно да използваме пространството, а не да го заемаме с ненужни вещи. Това не е сметище.

Неподдържаното мазе може бързо да привлече гризачи и насекоми, които пренасят хиляди зарази. Затова дори и да успеете да се справите с изхвърлянето на ненужните вещи от помещението, трябва задължително да се дезинфекцира.

почистване на мазе

За да сте сигурни, че няма да бъде пропусната някоя важна процедура, потърсете фирма за почистване и изхвърляне на битови отпадъци. Това ще ви струва пари, но пък ще ви спести време и куп главоболия. Компетентните и опитни служители на фирмата знаят как и с какво да обработят помещението, за да стане безопасно за по- нататъшно използване.  Единственото, което се изисква от вас в този случай, е да осигурите достъп на служителите на фирмата до мазето и да им посочите вещите, които искате да запазите, както и каква е визията ви за по- нататъшна употреба на помещението.

След почистването, дезинфекцията и евентуалните допълнителни дейности като изолация, уплътнения и възстановяване на места от мазилката, служителите ще се заемат с извозването на отпадъците до сметището, което имат правото да използват, защото са получили лиценз за това.

Остава после вие да оборудвате и подредите после мазето си за новата му роля.

ДЖЪНК БГ разполага със специализиран екип от отлично подготвени кадри в сферата на хамалските и транспортните услуги, който може да се справи с всяко едно почистване на помещения от битови отпадъци. Изхвърляме боклуци от мазета, тавани, гаражи и общи помещения в жилищни кооперации. Може да се възползвате от комплексните ни услуги за почистване на боклуци или просто да наемете транспорт от нас за извозването им.

Вероятно щом четете тази статия имате нужда от помощ или се колебаете дали да потърсите професионалисти, или сами да се опитате да свършите тази „мръсна работа“. Ако нямате време и нерви за губене – позвънете на 0898 91 81 81 и решете проблемите си с едно набиране на зелената слушалка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *