Продължете към съдържанието

Изнасяне, извозване и изхвърляне на ненужни вещи

Почистването на покъщнина се разделя на три основни етапа: подготовка; изнасяне и извозване. Всеки един от тях е достатъчно важен, за да не бъде подценяван. В противен случай рискувате да загубите ценно време, усилия и нерви, които, ако всичко е наред бихте могли да си спестите. Всъщност може да си спестите цялата разправия, ако наемете професионалисти за извозване и изхвърляне на ненужни вещи от жилище. Вероятно това е и причината, която ви е довела тук, при нас – имате нужда от специализирана помощ.

ДЖЪНК БГ може да ви осигури необходимите хамалски и транспортни услуги за изхвърлянето на ненужните вещи и покъщнина. С нашата професионална намеса ще си гарантирате, че всичко ще приключи в рамките на няколко часа, без да ви се налага да мислите как ще изнесете и извозите вещите до сметището. Хамалите от ДЖЪНК ще се погрижат за всичко. Единственото ви задължение е да посочите от кои вещи искате да се избавите. За останалото – ние имаме грижата!

Както споменахме вече изхвърлянето на ненужни вещи не е задача, която трябва да се подценява. Тя представлява комплекс от специфични хамалски и транспортни дейности. Вече отбелязахме кои са те, но нека да хвърлим малко по-детайлен поглед върху тях, за да добиете ясна представа за това, което ви очаква.

извозване и изхвърляне на ненужни вещи

Подготовка

Преди да се пристъпи към действие, е необходимо да се направи оценка на ситуацията и план за работа. В зависимост от количеството отпадъци, тяхното местоположение и времето, което се „гони“, се съставя план. След като бъде изработен някакъв график, се подготвят вещите за изнасяне. Това може да включва тяхното разглобяване; опаковане и събиране в чували. Демонтажът на вещите при тяхното изхвърляне не е необходимо да бъде прецизен. При подготовката за преместването им с цел съхранение на друго място, демонтажа и опаковането може да продължи с дни!

Изнасяне

Самото изнасяне не е кой знае колко сложно, когато говорим за изхвърляне. Единственото затруднение може да дойде с вещите, които не подлежат на демонтаж. Като например диван или старо пиано. Тогава нещата могат да придобият съвсем различен начин на действие, но в случая с тази работа ще се захванат професионалистите от ДЖЪНК БГ и няма за какво да се притеснявате.

Извозване

Извозването на битови отпадъци на пръв поглед изглежда като елементарна задача, за която е необходим само подходящ превоз. За да се извозят боклуците до сметището обаче, са нужни и вещите хамалски намеси. Важно е по какъв начин ще бъдат натоварени отпадъците, за да могат да се направят възможно най-малко курсове до сметището за депониране. Също така въпросните превозни средства, които се използват от хамалските бригади са оборудвани със специализирана техника, която малко или много улеснява и спомага за безопасното извършване на дейността.

Така че, ако имате нужда от професионална намеса – ДЖЪНК БГ е на вашите услуги в София и региона!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *