Продължете към съдържанието

Изхвърля стари гардероби в София

Като специализирана фирма, която предлага изхвърляне и утилизиране на битови отпадъци, ДЖЪНК БГ може да се погрижи за вашите ненужни вещи. Без значение от техния размер, количество или местоположение. Изхвърлянето на старите мебели може да се случи във възможно най-удобното за вас време. Начинът, по който ще се процедира пък е „субективен“. Малко или много горепосочените фактори определят как ще се действа – дали ще е необходимо използването на допълнителна техника; хора; превозни средства и т.н.

Специално за изхвърлянето на стар гардероб с или без прилежащо обзавеждане, работата може да протече по няколко начина, които касаят най-вече изнасянето и извозването му. ДЖЪНК БГ ви гарантира безпроблемно и възможно най-бързо изхвърляне на битови отпадъци и вещи. В зависимост от ситуацията, времето, което ще отнеме работата може да бъде в рамките на минути или максимум час-два. Няма как да ви посочим конкретни параметри, без да сме запознати със ситуацията. Например, демонтажът може да отнеме повече времето от необходимото. От него зависи начина на изнасяне и сложността, която се предопределя от вида на отпадъците. За извозването на боклуците обикновено се използва микробус. Този тип превозно средство е най-удачно за използване. Не само от финансова гледна точка, но и чисто практически, е много по-добре да наемете микробус, отколкото камион. Само ще вметнем, че малцина притежават професионална квалификация за управление на подобен транспорт, а освен това самото местоположение може да не позволява използването му.

Изхвърля стари гардероби

Ако се намирате в процес на смяна на обзавеждането и сте „вдигнали мерника“ не само на стария гардероб, но и на други вещи, то не се колебайте да ни споделите. Ние извършваме БЕЗПЛАТНО изхвърляне на стари мебели по всяко време! Осигуряваме техника, хамали и транспорт до всяка точка на страната.

Изхвърляне на електроуреди

Тук е момента да посочим, че изхвърляме и електроуреди. Стари телевизори; хладилници; тостери и всякаква друга черна и бяла техника. Всяка неделя без пари. Също така изпращаме и мобилни екипи на места. Ако се възползвате от нашите „мобилни хамалски услуги“, това не само, че може да не ви струва и стотинка, но и ще си спестите страшно много време и усилия. Освен това от гледна точка на здравето и безопасността ви, е по-добре да потърсите хамали за изхвърлянето на битови отпадъци, тъй като хамалската дейност винаги крие известни рискове.

Изхвърляне на други отпадъци

Може би не знаете, но отпадъците се разделят на няколко категории. Другият широко разпространен тип са т.нар. „строителни“. ДЖЪНК БГ може да се заеме с тяхното изхвърляне от дома ви, след ремонт или почистването на строителна площадка. Разполагаме с необходимия капацитет, за да го направим.

Ако имате нужда от висококачествени и евтини хамалски и транспортни услуги за изхвърляне или преместване на битови вещи – ДЖЪНК БГ е на среща! Свържете се с нас и научете повече за възможността, при която може да ни наемете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *