Продължете към съдържанието

Изхвърляне и извозване на отпадъци и мебели от хамали в София

Изхвърляне и извозване на отпадъци и мебелиМного компании предлагат на фирми и частни лица професионални услуги по организиране изхвърлянето и извозването на отпадъци и мебели за утилизация на дребни и крупно габаритни предмети. Следствие на много монтажно — строителни работи, се явява отпадък, гипс картон, палети, битов кирпич, късове арматура и др. С подобна ситуация може да се сблъскат много хора. Появява се също нуждата от извозване на стари, отслужили своя срок мебели или остаряло оборудване на предприятия и заводи. Възможни са случаи, когато наемателите на помещение желаят да изхвърлят стари и ненужни вещи. Като правило възможността самостоятелно да се утилизират такива отпадъци е трудно. Ако е необходим демонтаж на мебелите, тяхното транспортиране, то вие можете да се обърнете към компания за хамалски услуги. Такава компания в кратък срок на изгодни за вас условия ще извърши извозване на мебелите, като предназначените за извозване отпадъци ще бъдат опаковани за последваща утилизация.

Днес отпадъците за утилизиране се делят на:

– Твърди битови отпадъци – хартия, пластмаса, стъкло и хранителни;

– Производствени отпадъци – строителни и промишлени. Детайли на електрически машини, както и метални конструкции;

Почти половината проценти от всички отпадъци са на предприятия и учреждения. Нужно е да се отчете този факт, что не всички промишлени отпадъци може да се утилизират чрез изгаряне под високо налягане. Основният вид утилизация на отпадъците се явява рециклирането на полигона за смет. И само приблизително 10% отпадък се подлага на промишлена преработка, които не съответстват на съществуващите държавни стандарти. Утилизацията на мебели отслужили своя срок се извършва съгласно всички норми и изисквания за опазване на околната среда. Бъдете уверени, че хамалите ще оставят след себе си чиста територия. Всичко онова, което е служило за опаковъчен материал: хартия, картон и кашони ще бъдат извозени с камиона за утилизация.

Специалистите на фирмата за хамалските услуги безплатно ще дойдат до вашия обект и ще ви консултират по всички въпроси, свързани с опаковане и транспортиране на отпадъците от различен характер. Цените на демонтажните услуги при утилизация, извозване на мебели, услуга по изнасяне и такелажни работи ще бъдат достъпни за всеки. Такава компания ще ви гарантира оперативно и качествено изпълнение на целия спектър от предлаганите услуги. Постоянните клиенти могат да разчитат на гъвкав график и отстъпки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *