Продължете към съдържанието

Почистване на отпадъци от стара къща с двор в София 0898 91 81 81

Почистване на отпадъци от стара къща с дворБез съмнение в наше време се вихри истински строителен бум. Строят се много нови сгради в дворове, където се намират стари къщи, провежда се ремонт и облагородяване на външния вид на стари домове и постройки. Един от видовете на такъв ремонт се явява също освежаване на фасади на нови и стари здания със съвременни строителни материали, придаващи им красив и прегледен външен вид. При това неизбежно възниква проблема по почистване и извозване на строителният отпадък, появяващ се в резултат на демонтаж на старото покритие на фасадите, както и на различните отпадъци при монтажа на новите фасадни елементи. За щастие фирмите, извършващи подобрения по фасадите, нямат възможност за самостоятелното извозване на боклука.

Освен това, своевременното извозване на отпадъка ще облекчи много извършването на фасадният ремонт. На практика наличието на търкалящи се отпадъци на терена затрудняват монтажната работа (поставяне на скеле, подаване на необходим материал, качване на техника и др.), и отнема время по почистването. И точно тогава на помощ ще дойдат служителите от фирма за хамалски услуги, които професионално се занимават с извозването на отпадъка и притежаващи необходимата техника и оборудване за осъществяване на такъв род дейност. Строителните бригади остават голям обем отпадъци, които трябва все някои да ги почисти и изхвърли.

Извозването на отпадъка може да се осъществи чрез товарни камиони, а всички отпадъци, които могат да се поберат в чували за боклук се събират и натоварват на камиона. Всички други едри елементи се натоварват на камиона, като се подреждат плътно, за да има по-голяма вместимост. Това е най-разпространеният способ за извозване на отпадъка от стара къща с двор подлежала на ремонт. Извозването се извършва с камиони с различна товароподемност, зависещо от обема и количество боклук. Ако мястото до къщата е тясно и камиона има затруднение да влезе в улицата, то обема боклук се извършва механично с ръчни палетни колички.

В стойността на услугата влиза времето по събиране, натоварване и извозване на отпадъците за утилизация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *