Продължете към съдържанието

Евтино изхвърляне на спалня и мебели от талашит в София

Като специализирана фирма в сферата на хамалските и транспортните услуги, и по-конкретно върху изхвърлянето на битови отпадъци от жилище, искаме да поговорим малко повече за почистването на спалня от ненужни вещи. Ще обърнем внимание на специфичните моменти на тази услуга, както и върху „средствата“, които са необходими за извършването на тази услуга. Не си мислете, че с „голи ръце“, ще успеете да се справите с това. Разбира се, има някои условности, които малко или много усложняват или улесняват процедурата, но за тях ще стане дума малко по-късно в статията.

ДЖЪНК БГ предлага евтино или безплатно изхвърляне на спалня и мебели в София и региона. Услугата, която предлагаме включва изнасяне, демонтаж и извозване на отпадъците до специализирано сметище за депониране.

Има ли разлика между почистването на жилище от битови отпадъци и изхвърлянето на спалня и мебели?

На пръв поглед много хора си мислят, че хамалските дейности са еднообразни, като единствената разлика, се корени във вида на отпадъците, които се изхвърлят или преместват. Всъщност това не е така или по-точно казано „истината, е по-различна от това, което виждате“. Всяка хамалска дейност се предопределя от вида на отпадъците или мебелите, с които се работи. На тази база се прилагат съответните мерки, техника и инструменти, които ще се използват. Така че, сами разбирате, че има съществена разлика между почистването на жилище от битови отпадъци и изхвърлянето на спалня от мебели.

Изхвърляне на спалня и мебели от талашит

Какво представлява изхвърлянето на спалня и мебели

Изхвърлянето на специфичното за всяка спалня обзавеждане – легла, матраци, гардероб и всички останали вещи изисква изготвянето на предварителен план, който да обхване всички дейности:

  • Демонтаж
  • Изнасяне
  • Натоварване/разтоварване
  • Извозване
  • Утилизиране

Демонтирането на спално обзавеждане може да отнеме повече от необходимото време. Вярно е, че тук става дума за изхвърляне и честно казано имате възможност да прибегнете до опцията „счупване“, но все пак трябва да отбележим този факт. Спорно е дали „натрошаването“ на вещите, ще ви спестите повече време от това, ако тръгнете да ги разглобявате. Все пак при тази ситуация има едно предимство – не е необходимо да демонтирате „до основи“ вещите. Може да ги изнесете в полуразглобен вид, но преди това е добре да прецените дали ще успеете да натоварите всичко на един курс, защото, ако става дума за по-голям обем вещи, то е желателно да разглобите всички вещи до основи, за да се възползвате от максималния капацитет на каросерията.

Изнасянето и натоварването, е чиста хамалогия, за която със сигурност ще имате нужда от помощ. Най-малкото не можем да си представим как бихте изнесли един матрак или диван сами или пък да ги натоварите на превозното средство. Колкото до извозването, то най-важното нещо, е да разполагате с подходящ превоз.

В София има малко сметища, където можете да предадете битовите си отпадъци за утилизиране. Едно от тях е собственост на нашата фирма. Поради тази причина можем да ви предложим безплатно или изключително евтино изхвърляне на мебели, електроуреди и всякакви други вещи, за които се сетите! Услугите, които предлагаме включва частнична или цялостна намеса на нашите хамали. Т.е. ние можем да се заемем само с извозването на отпадъците или да се погрижим за всичко – от подготвянето за изхвърляне до утилизирането им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *