Продължете към съдържанието

Хамалска фирма предлага евтино изхвърляне на стар диван и маси

Изхвърлянето на каквото и да било обзавеждане отнема време и грижи. Не може просто да ги оставите до близките кофи за смет или да се надявате, че някой ще свърши работата вместо вас.

Всъщност като го споменахме, има кой да изхвърлите ненужните ви вещи и то на съвсем прилична цена –

НИЕ ОТ ДЖЪНК БГ. Нашите хамали са способни да се се справят с всяко едно почистване на жилище или помещение от битови отпадъци, сред които спадат стари мебели или други подобни ненужни вещи. Осигуряваме транспорт, техника и необходимия брой кадри, които да се справят с тази задача.

Изхвърляне на стар диван

Изхвърляне на стар диван

Безспорно тази вещ е една от най-трудните за преместване. Без значение дали ще бъде изхвърляна, тази мека мебел може да ви „вгорчи живота“ и следващите няколко часа да ви се струват най-гадните в живота!

Може би малко прекаляваме с метафорите, но със сигурност няма да е преувеличено, ако вметнем, че изнасянето или внасянето на диван крие своите рискове. Например, ако живеете в малка панелка и разстоянието между вратите и стените не е особено голямо, то тогава може да се видите в приключение. Възможно е да се наложи използването на странични предмети и инструменти за улесняването на процедурата и за безопасността на дома ви. Често се случва по непредпазливост да надраскаме стените, когато внасяме по-големи вещи. Същото важи и при изнасянето. В случая дивана ще се изхвърля. Така че, е без значение дали това би нанесло някакви щети върху тапицерията му, но както знаете „натискът на триене е взаимен“ и щетите върху стената може да бъдат дори по-сериозни.

Вариант е диванът да се натроши на някакви парчета, ако е възможно или, ако е сгъваем – да се разглоби. Да се махне матрака и останалите меки части, а дървената конструкция да се изнесе в цял и непокътнат вид.

Изнасяне на маса със столове и друго обзавеждане

Изхвърлянето на горепосоченото обзавеждане е лесна работа. Не е нужна специална подготовка. Единственото нещо, с което може би трябва да се съобразите е, ако ще изхвърляте по-голямо количество вещи. Тогава би било добре да натрошите или да разглобите въпросните мебели на малки парчета, за да се съберат в каросерията и да не заемат повече място от необходимото.

ДЖЪНК БГ предлага изхвърляне на стари дивани, маси, столове и всякакви други вещи, които са за боклука или просто не ви трябват. Срещу символична сума, която ще ви избави от ровенето в мръсотията и ще ви спести доста време и усилия, нашите хамали ще отнемат това задължение от плещите ви. Позвънете ни на посочените телефони и научете повече за офертите, които предлагаме за изхвърляне на стари мебели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *