Продължете към съдържанието

Изнасяне и изхвърляне на стари мебели 0898 91 81 81

Изхвърляне на стари мебелиПоръчвайки изхвърляне на стари мебели вие може да ползвате на достъпни и изгодни цени тази услуга от фирма за хамалски услуги. Така вие ще икономисате своето време и пари. Едновременно с извозването на старите мебели хамалите могат да осъществят извозването и на стара битова техника, като хладилник и перална машина. Така, че допълнително да търсите утилизация на битова техника от дома ви няма да ви се наложи. Професионалните специалисти бързо и максимално акуратно ще извършат изнасянето на старите ви мебели и ненужните вещи от дома ви. Утилизацията на мебели се извършва на предвидените за това сметища и полигони.

Извозването на старите мебели, за утилизация, както хладилници, перални машини и друга битова техника от дома ви може и е нужно да се поръча на професионалистите. Изхождаме от това, че старата мебел вече е не нужна, нейният демонтаж и изнасяне се изпълнява така, че ни в никакъв случаи да не пострадат стените и интериора, дограмата и други елементи на обзавеждането. Поръчвайки извозване на стари мебели вие можете да бъдете уверени, че до вашия дом ще дойдат опитни, отлично подготвени професионални хамали, уважаващи вашето и тяхното време.

При необходимост, те ще извършат бърз демонтаж на старите мебели (възможно е и частичен), ще ги натоварят на камион и ще ги извозят до определеното за това място.

При приемане на поръчката за утилизация на стари мебели мениджъра на компанията задължително ще изясни вашия адрес, етажност, наличие на асансьор, количество и приблизително тегло на утилизируемите вещи и мебели. Изчислявайки обема на работа, той ще определи приблизителната кубатура и товароподемността на камиона, като предвиди необходимото количество хамали.

Разглобяването на мебели се явява понякога задължителна процедура при изнасянето на стари мебели, защото това позволя качествено и бързо да се извърши изнасянето им от помещенията до специалния транспорт и успешно да се поместят вътре в каросерията, като ще има и повече свободно място. Освен това разглобените детайли имат възможност да се подредят много плътно.

Извозването на стари мебели в града и на големи разстояния не може без помощта на квалифицирани специалисти и специален транспорт. Затова в този случаи е най-добре да се обърнете към фирма за хамалски услуги, която има всички необходими ресурси за качествено и надеждно извозване на товари, в това число и стари мебели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *