Продължете към съдържанието

Фирма за изхвърляне на стари мебели в града

За да попаднете при нас, то най-вероятно имате нужда от професионална хамалска помощ за изхвърляне на стари мебели. ДЖЪНК БГ се слави със своите отлични хамалски и транспортни услуги, които предлага на територията на град София и региона. Разполагаме със собствена материала база, което ни дава възможност да предлагаме на нашите клиенти безплатно услугите си при изхвърляне на ненужна покъщнина и стари вещи. Ако за първи път чувате за тази услуга, то може да получите повече информация за нея на телефон 0898 91 81 81.

Изхвърлянето на стари мебели не е работа за всеки. Неслучайно редица фирми за хамалски и транспортни услуги са я включили в своето портфолио. Това си е чисто хамалска работа, която изисква не само много време, но и сериозен физически труд, който честно казано може да не е по силите ви. При никакви обстоятелства не подценявайте сложността на работата. Несъмнено ще си изпатите от подобна постъпка. За да бъде извършено успешно тази задача трябва да се предприемат адекватни мерки. Ние отлично знаем това и сме подготвени за всяка една ситуация. Честно казано няма нещо, което може да ни изненада, когато става дума за изхвърляне на ненужни вещи, но повярвайте ни – ако се захващате за първи път с подобно начинание, то трябва да сте особено внимателни и предпазливи към това, което правите!

Изхвърляне на мебели

Когато се захванем с изхвърляне на стари мебели, ние от ДЖЪНК БГ се ангажираме, че всичко ще протече според предварително договорените условия и срокове. Ще създадем възможно най-добрата организация, чрез която да свършим час по-скоро с изнасянето на последната вещ от дома ви. Разполагаме с необходимите средства за целта и ако времето ви притиска и трябва възможно най-скоро да се освободите от излишното обзавеждане и битови отпадъци, може да разчитате на нас. Организираме експресно изхвърляне на покъщнина в София и региона по всяко време!

ДЖЪНК БГ предлага комбинирано изхвърляне на покъщнина. Освен от старите мебели, можем да ви помогнем да се избавите от абсолютно всички видове вещи и битови отпадъци, с които разполагате. Не е тайна, че мебелите и електроуредите, се изхвърлят отделно според закона за регламентираното изхвърляне на битови отпадъци. Те се рециклират по специфичен начин, което налага отделното им изхвърляне. Нашата хамалска фирма разполага със собствено депо за утилизация на всякакви битови отпадъци. Това означава, че на един курс можем да поеме всички ненужни вещи и да ги сортираме на място. По този начин ще си спестите време, усилия и средства. Освен това можем да ви предложим услугите си и при изхвърляне на строителни отпадъци с мокро почистване на мястото, където са били досега.

Тук е момента да отбележим, че не всяко изхвърляне на мебели или покъщнина протича по един и същ начин. Например някои път вещите, се нуждаят от предварителен демонтаж и разглобяване, за да бъдат изнесени, друг път пък не. Също така може да се наложи използването на различни инструменти, техника и превозни средства, които се определят спрямо ситуацията.

Нашите хамали ще подходят строго индивидуално към положението, в което се намирате. Ще вземат всички обективни и субективни фактори предвид, за да могат да ви изготвят възможно най-добра оферта за изхвърляне на стари мебели. Позвънете ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *