Продължете към съдържанието

Изнасяне и изхвърляне на старо обзавеждане с извозване до сметище

Ако сте преценили, че нямате нужда вече от старите си вещи или просто сте решили да направите разчистване на боклуците в дома си, то преди да правите каквото и да било в тази посока, ви съветваме да обърнете внимание на някои неща. На първо време, се уверете, че имате възможностите да изхвърлите старото обзавеждане.

Какво ще ви бъде необходимо!?

При разчистването на ненужни вещи – електроуреди; личен багаж; дрехи; посуда; мебели и т.н., влизат в употреба различни видове техника и инструменти. За работа с някои от тях, се изискват специфични умения. Всичко до голяма степен зависи от типа и количеството на боклуците. Поради тази причина от разчистване на стари мебели до разчистване на стари мебели има огромна разлика!

Изхвърляне на старо обзавеждане

Транспорт

Основният проблем, който „измъчва“ повечето хора, които имат битови отпадъци за изхвърляне, е свързан с липсата на подходящ превоз. За нуждите на транспортните и хамалските услуги обикновено се използва микробус. В редки случаи се прибягва до употребата на камион. Тежкотоварните превозни средства се ползват, когато се изхвърлят боклуци при разчистване на двор или запустяла къща. Тогава количеството на отпадъците е прекалено голямо и това е най-рационалния и практичен начин.

Превозните средства, които използват хамалските бригади са пригодени за техните нужди. За да се улесни дейността им и да се ускори процедурата са интегрирани различни способи, като например асансьорните капаци. Те се използват за натоварването на едрогабаритни отпадъци.

Извозване до сметище

Битовите отпадъци се предават на специализираните депа, които се занимават с тяхното безопасно утилизиране. ДЖЪНК БГ разполага със собствено депо, което ни дава възможност да предлагаме атрактивни оферти за изхвърляне на ненужни вещи. Също така нашите хамали са обучени да работят в сферата на почистващата дейност и знаят как да постъпят във всяка една ситуация. Особено, когато става дума за изхвърляне на строителен отпадък. Разликата е невидима за „нетренираното око“, но има съществени правила за безопасност при изнасянето на ненужни строителни материали и ненужно обзавеждане!

Изхвърля старо обзавеждане на добри цени

Достъпът до депата за утилизиране на отпадъци в София не е свободен. За да изхвърлите по-голямо количество боклуци трябва да се сдобиете с разрешение от общината. Освен това има и такса за смет, която трябва да бъде заплатена. Тя е различна в зависимост от вида на боклуците и количеството им.

ДЖЪНК БГ изхвърля старо обзавеждане и боклуци

Ако се възползвате от нашите услуги за изхвърлянето на ненужни вещи, то ще си спестите горепосочените „главоболия“. Няма да ви се налага да мислите за нищо. Ние ще се погрижим за всичко – „от-до“. Позвънете ни, за да ви изготвим оферта за изхвърляне на боклуците. След като уточним детайлите, в посочения ден и час, ще бъде извършено почистването. Гарантираме ви, че сроковете ще бъдат спазени и няма да се стигне до нежелани забавяния или оскъпявания!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *