Продължете към съдържанието

Евтино изхвърляне на стари мебели с извозване до сметище в София

Евтино и качествено обикновено не вървят в едно изречение, но това не важи, когато към него бъде използвано името на хамалската бригада ДЖЪНК БГ. Тя може да ви гарантира експедитивно изхвърляне на стари мебели и битови отпадъци в София и региона на атрактивни цени, каквито никой друг не може да ви предложи в София и региона!

Когато трябва да се изхвърлят старите мебели от жилището, за да нанесете нови или да се преместите в ново жилище, ще се наложи да направите добра организация, за да се справите успешно с тази дейност.

Изхвърляне на стари мебели в София

Никой не обича дома му да се превръща в склад за стари вещи и, разбира се, трябва бързо да им намерим място. Ако става дума само за една мебел, опитайте се да се справите сами като я разглобите и изхвърлите на бунището или я нарежете, ако не позволява разглобяване. Старите кухненски шкафове могат да се разглобят до едно положение, после ще е необходимо да използвате трион- ръчен или автоматичен.

По друг начин, обаче, стои въпроса, когато имате повечко събрани „боклуци“. Тогава нямате избор и ще се наложи да си потърсите подходяща хамалска бригада, която да се заеме с изхвърлянето. Транспортните фирми, предлагащи хамалски услуги, дават гаранция за качеството на услугата. Как да постъпите в случая?

Потърсете в интернет координатите на лицензирани хамали. Само те, лицензирани за тази дейност, имат право да изхвърлят каквито и да било ненужни мебели на специализираните депа за отпадъци.

След като сте взели решение на кого ще се доверите, свържете се със служителите на посочените на сайта координати, за да уговорите условията. Трябва да уточните вие ли ще изнесете пред дома си ненужните мебели или хамалите ще ги изнесат и натоварят на камиона.

Не се притеснявайте, че услугата ще ви струва много пари. Изхвърлянето на стари мебели определено е доста евтина услуга. Често се предлагат промоционални оферти: при два броя мебели от един адрес, трета мебел ще бъде изхвърлена на по- ниска цена или дори безплатно. Хамалите имат опит и няма да повредят стените, пода или останалите ви мебели при изнасяне на старите.

В повечето случаи плащането се извършва след изхвърлянето на мебелите на депото. Трябва да знаете, че липсата на асансьор в кооперацията ви по никакъв начин няма да ги откаже. Дори на цената няма да се отрази.

Хамалите от ДЖЪНК БГ са специализирани в сферата на хамалските и транспортните услуги. Те никога няма да ви подведат и ще направят всичко по силите си, за да изпълнят поетия ангажимент спрямо предварително уговорените условия и срокове. Осигуряваме транспорт под наем и извършваме курсове до сметище за извозване на битови и строителни отпадъци в София и региона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *