Продължете към съдържанието

Фирма за събиране на стари телевизори и електроуреди София

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

Събиране на стари телевизори и електроуредиВ някои страни, както и у нас съществува практиката за възстановяването на стари мебели, като имат специални магазини, за продажба. Какво да правим със старите телевизори, електроуреди или със старата чугунена вана, която не можете да изнесете, дори често е невъзможно да я вдигнете. А ако ви се отдаде да я изнесете, то къде да я оставите – на улицата не става. Защото подобни действия могат да ви донесат голяма глоба.

Преди да се изнесат старите битови уреди и мебели може да се наложи да се разглобят,  но вие трябва да разполагате с инструменти: отвертки с различни накрайници, гайковерт и други, които може да нямате в дадения момент. Най-добре се обърнете към фирма за хамалска услуга за утилизация и в уговореното време нейните сътрудници ще дойдат на място, натоварват в специален транспорт и извозят до сметището. Техните сътрудници ще ви помогнат да решите проблема с извозването на старите предмети до новото място, както ще ви избавят от мебелните модули, които са излезли в непригодно състояние. При това те отчитат не само количество на превозваният товар, но и етажността, както и особените условия, присъщи на помещението, затова вие не трябва да се безпокоите при извършване на тази услуга.

Специалистите извършват всички подготвителни работи преди извозването на ненужните предмети. Ако ви се налага да изнесете от помещенията ненужни вещи за  последваща утилизация – просто се обърнете към професионалисти.

В случая, когато вашият дом сияе от чистота и ви покорява с новия ви облик, старите предмети и уреди ще развалят цялото това впечатление, защото ще нарушават общия стил. И така, на  вас са ви необходими съвременни мебелни модули, които идеално ще се впишат в интериора на вашия дом, но къде да денете старите? Оптималното решение е да се обърнете към компания, специализирана по извозването и утилизацията на стари предмети и мебели. Вие може и самостоятелно да се справите с решението на даденият въпрос, само не забравяйте, че събирането и изнасянето на стари предмети и мебели е не много приятно занятие, изискващо наличен товарен транспорт, практически навици и опити. Техните служители ще извършат цялата работа максимално акуратно и бързо, като доставката ще бъде извършена в точно уговореното време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *