Продължете към съдържанието

Безплатно изхвърляне на спалня и демонтаж на гардероб в София 0898 91 81 81

Безплатно изхвърляне на спалня и демонтаж на гардеробВсяко семейство поне един път в живота се сблъсква с проблема изхвърляне на спалня и демонтаж на гардероб от дома си. Причините се различни, като покупка на нова мебел или счупване и остаряване на старите. Вие можете, разбира се да ги закарате на вилата, но едва ли, това е решение на проблема.

Най-оптималният изход от тази ситуация е да се обърнете към компания за хамалски услуги, която ще осъществи изхвърляне на спалнята и демонтаж на гардероба ви и ако има друго количество вещи те също ще бъдат изнесени за утилизация. Тези услуги станаха в днешно време много популярна. Ако вие вече сте решили, какво ще правите със своите стари мебели (възможно е всички да изнесете на вилата си, а ако нямате вила, то всичко това трябва да замине за утилизация).

В тези компании на щат са назначени истински специалисти, които притежават необходимия опит и инструменти за демонтаж на всякакъв вид мебели. Тези специалисти ще натоварят всичко, което се нуждае от утилизация, а опитните водачи ще извозят всичко на полигона за рециклиране. Като правило, такива фирми имат собствен автомобилен парк с различни видове транспортни средства, предназначени за превоз на крупно габаритни мебели. Свързвайки се с мениджъра на компанията, вие ще уточните времето, в което може да бъде извършено изхвърлянето, а не представителите на фирмата извършваща превоза на товара. Уточнявайки стойността на предоставените услуги е възможно, да не желаете помощта на хамали, а вие самостоятелно да натоварите всичко на камиона, тогава и цената, за извършената работа ще бъде по-ниска, поради предоставяне само на транспорт. Днес подобни компании има много, затова вие имате възможност за избор на тази или онази компания с изпълнение на всички ваши желания. При извозването на мебелите за утилизация специалистите ще ги демонтират на съставните им елементи, което значително ще намали риска от повреждане интериора на вашия дом при нейното изнасяне.

Обръщайки се към такава компания, вие ще можете да се радвате спокойно на новата си мебел, без да се притеснявате, къде ще денете старата. Вие няма да имате нужда да мислите за това, къде да денете старата спалня и гардероб, защото на улицата няма предвидено специално място за това, като в Европа. Служителите на такава компания ще изнесат всякакви мебели с различни габарити, не зависимо от тяхното количество и тегло. За хамалите е важно, да се разглобят и извозят мебелите сравнително бързо и акуратно, без всякакви ексцесии.

Стойността на услугите на компаниите не е висока, тя предимно зависи от времето, което е загубено за демонтаж и натоварване на мебелите, цената на горивото за транспорт и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *