Продължете към съдържанието

Демонтаж на гардероб и изхвърляне в София и региона

Демонтаж на гардероб и изхвърлянеСпомняте ли си ги онези стари гардероби направени от масивни дървета, които тежаха по 50-100 кила? Ако разполагате с такъв, то със сигурност ще Ви трябва помощ относно неговият демонтаж, изнасяне и изхвърляне. Абсурдно е да си мислите, че ще успеете да се справите сами с тази задача. Въпреки че, е възможно по-добре не го правете, ами повикайте някой приятел ,който да Ви окаже съдействие или се възползвайте от услугите на фирма за демонтаж на гардероб и изхвърляне.

Повечето хора, които решат да изхвърлят стария си гардероб предпочитат да го натрошат на малки парчета, след което да ги съберат в чували и да ги захвърлят в близката кофа за битова смет. Освен, че по този начин нарушават закона за изхвърляне на битови отпадъци, използването на подобен метод е меко казано „двойна работа“.

Първо, защото натрошаването на гардероба може да Ви отнеме много повече физически усилия, отколкото неговият демонтаж. Вярвам, че ще се съгласите с мен, че ще изразходите много повече усилия докато размахвате чука, отколкото докато отвивате болтчетата, които са захванали дъските една за друга.

Второ, при трошенето на гардероба се образува доста боклук под формата на стърготини и трески, които ще трябва да почистите. Докато разглобяването на гардероба е много по-чиста работа – най-много да загубите някоя болтче или гайка, което после лесно ще намерите, защото според закона на Мърфи – няма как да не се убодете на него.

Така че, нито ще спестите повече време, ако натрошите гардероба, ни то пък ще изразходвате по-малко усилия. Едното за сметка на другото. Единственият начин, по който бихте могли да го направите, е ако се възползвате от услугите на фирма за демонтаж на гардероб и изхвърляне. Това е единствената доказана алтернатива, която наистина ще Ви спестите всичкото време и усилия, които ще изразходвате около неговото разглобяване и изхвърляне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *